HVORDAN GJENNOMFØRE DIN BOOKING

1 Velg dato for oppholdet.
2 Velg romtype.
3 Betaling & bekreftelse.

Om du fortsatt opplever problemer, send en e-post til pers@pers.no . Takk!

ÅPNINGSTIDER BOOKING

Man-Fre 8:00 - 16:00
Lør - 9:00 - 15:00
Søndager kun etter avtale!
Har du en kampanjekode?

Barnas Favoritthotell

Barn ser paa trylleshow

Morsomme og spennende aktiviteter for alle barn på hotellet. Hele familien kan glede seg!
I nærområdet finnes skibakker, motorsenter, ridesenter og andre aktiviteter som er gøy å gjøre med familien. Pga sikkerheten til barn er opphold i fellesareal etter kl 23.30 kun sammen med foreldre/foresatte.


Tropicana Badeland

Tropicana er et av Norges største kombinerte innen- og utendørs badeland. Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for små og store barn. Eget jungelland for de minste, med 35 cm dypt vann. 50% rabatt på inngang til Pers gjester! Alle barn som kjøper billett til Tropicana Badeland 50% rabatt på inngangsbillett til Bjørneparken i Flå og Langedrag Naturpark.

Barne- og ungdomsdiskotek i Pelle Diskoteket

Fredager, lørdager og hver dag i ferieperioder kl. 20.00-22.30
Lørdager og i ferieperioder er det full rulle med hits for kids og disko.

 

Lekerom

Åpent alle dager 09.00-19.30
Bibliotek der dere kan låne spill, bøker og leker. Populært aktivitetsrom med forming, tegning og perling. I lekerommet kan de minste more seg i sklietårnet, bygge lego, leke med biler og dukker.
All ferdsel på lekerommet er på eget ansvar. Barn som trenger tilsyn må være i følge med foreldrene. Bruk av lekerommet er gratis.
Kun for Pers Hotells boende gjester.

 

Spill og spillerom

Kule, spennende, sosiale og morsomme spill. På hotellet finner du biljard, bowling, dart og ett eget spillrom. Inviter med deg venner eller familie til en sosial match. Henvendelse i resepsjonen. Dart kan du spille i Pers Bowling. Fartsfyllte spill av ulike slag i spillerommet vis a vis Erik's Grill og Sportsbar.
 

Opplev Hallingdal

Opplev Hallingdal er et samarbeid mellom 4 opplevelsesparker i Hallingdal. Besøk en av parkene  - og få 50% rabatt på barnebilletten i de tre neste. Barn som besøker alle 4 opplevelsesparkene får en gave det siste stedet de besøker. Les mer om Opplev Hallingdal
 

Barnevakt

Barnepass kan forhåndsbestilles. Pris kr 175,- pr. time betales direkte til barnevakten. Send en epost til resepsjonen pers@pers.no med dato og tidspunkt så forsøker vi å skaffe deg barnevakt. Vi anbefaler at barnet er forberedt på at barnevakten kommer, samt at det er flott å bli litt kjent før sengetid. Bestillingen er bindende.


OPP

Pers hotell tekst...